Покос трави та карантинних рослин в районі

Від: 01 липня 2020

Покос трави та карантинних рослин в районі

В районі продовжуються роботи по покосу трави та карантинних рослин.

Виконкомом Довгинцівської районної в місті ради організовано викошування близько 5 га територій загального користування.

З метою недопущення розповсюдження карантинних рослин на безхазяйних територіях, в разі наявності ініціативи мешканців району, виконкомом Довгинцівської районної в місті ради буде надано сприяння у організації та проведення вказаних акцій (за умови дотримання всіх карантинних умов).

Працівниками виконкому районної в місті ради постійно проводиться роз’яснювальна робота з мешканцями щодо захисту довкілля, поліпшення санітарного стану району та його благоустрою.

Нагадуємо, що відповідно до п.3.6.3.14 Правил благоустрою в м. Кривому Розі, затверджених рішенням Криворізької міської ради від 21.10.2015 № 4038, суб’єкти господарювання, органи самоорганізації населення, громадські об’єднання, мешканці міста – на земельних ділянках, наданих їм на праві власності чи користування, закріпленій території за укладеними договорами з балансоутримувачем, присадибній ділянці зобов’язані прибирати й утримувати територію від межі відведеної земельної ділянки до проїжджої частини вулиці, а у випадках, коли відведена земельна ділянка не межує з проїжджою частиною вулиці або відстань до проїжджої частини вулиці значна – на відстані 15 м від межі відведеної земельної ділянки.

УВАГА! ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

На організації, що надають послуги з утримання будинку та прибудинкової території, а також на власників садиб, на обслуговуємих територіях та під парканами яких височіють бур’яни, будуть складатися протоколи про порушення Правил благоустрою міста.

Відповідно до них адмінкомісія може призначити штраф на громадян у розмірі від 340 до 1360 гривень, на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності від 850 грн. до 1700 грн.