На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проєкт регуляторного акта – рішення міської ради «Про проведення конкурсу з відбору суб’єкта господарювання для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) на міських автобусних...»

Від: 01 жовтня 2020

УВАГА!

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проєкт регуляторного акта – рішення міської ради «Про проведення конкурсу з відбору суб’єкта господарювання для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) на міських автобусних маршрутах загального користування, які обслуговуються перевізниками приватної форми власності» та аналіз його регуляторного впливу. Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики з 01.10.2020 в місячний термін відповідальними за розроблення регуляторного акта (управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб.365, тел. (0564) 92-02-75, електронна адреса: [email protected]); управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.510, тел. (0564) 93-08-71, електронна адреса: [email protected]), а також на електронні поштові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

З вказаним проєктом та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися на офіційних вебсторінках в мережі Інтернет:

- Криворізької міської ради та її виконавчого комітету у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kr.gov.ua;

- виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: www.mtlrg-kr.gov.ua, www.dlgr.gov.ua, www.pokrovkr.gov.ua, www.ing-org.gov.ua, www.srvk.gov.ua, www.trnvk.gov.ua, www.vykonkom-tsmkr.gov.ua.