З 19 жовтня 2020 року розпочинається голосування за проєкти місцевого розвитку «Громадський бюджет-2021»

Від: 19 жовтня 2020

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!

З 19 жовтня 2020 року розпочинається голосування за проєкти місцевого розвитку «Громадський бюджет-2021». Якщо ви бажаєте підтримати зміни в рідному місті та долучитися до впровадження конкретних проєктів - запрошуємо до голосування.

Проголосувати онлайн можна на Платформі реалізації ідей для покращення твого міста «Громадський проєкт Кривий Ріг» за посиланням у мережі Інтернет https://gb.kr.gov.ua/.

Якщо Ви бажаєте проголосувати письмово в Довгинцівському районі, звертайтесь особисто до виконкому Довгинцівської районної в місті ради за адресою: вул. Дніпровське шосе, 11 (І поверх, фойє).

Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00, перерва з 12:30 до 13:00.

Голосування відбуватиметься з 19.10.2020 по 30.10.2020 включно.

До голосування допускаються лише мешканці міста від 18 років.

Кожен бажаючий може проголосувати за 6 проєктів (по одному голосу за проєкт шкільного закладу, за проєкт дошкільного та позашкільного навчального закладу, за «молодіжний проєкт», за малий «муніципальний проєкт», великий «муніципальний проєкт», «соціальний проєкт»).

При собі обов’язково мати паспорт громадянина України з відміткою про реєстрацію в місті Кривому Розі або паспорт громадянина України у формі ID-картки разом з довідкою про реєстрацію місця проживання, виданою відповідним виконкомом районної у місті ради. Для внутрішньо переміщених осіб обов’язкове пред’явлення паспорта громадянина України та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Зі змістом поданих конкурсних пропозицій та ходом голосування можна ознайомитись на сайті http://gb.kr.gov.ua.