До уваги виборців Довгинцівського району!

Від: 24 листопада 2020

До уваги виборців Довгинцівського району!

Шановні виборці, звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до постанови Криворізької міської територіальної виборчої комісії від 17 листопада 2020 року № 132 призначено повторне голосування з виборів Криворізького міського голови, яке відбудеться 06 грудня 2020 року.

Відділ ведення Державного реєстру виборців виконкому Довгинцівської районної в місті ради запрошує всіх виборців району завчасно здійснити перевірку своїх персональних даних та уразі необхідності подати відповідну заяву на виправлення неточностей з метою безперешкодної реалізації свого виборчого права. Такі заяви приймаються відділом до 30 листопада 2020 року включно, після зазначеної дати внести зміни до списку виборців можливо лише тільки за рішенням суду.

Перевірити своє включення до Державного реєстру виборців, подати заяву чи запит можливо на офіційному вебсайті «Державний реєстр виборців», скориставшись програмним сервісом «Особистий кабінет виборця», або особисто звернутися за адресою: вул. Дніпровське шосе, 11, приміщення виконкому Довгинцівської районної в місті ради, другий поверх, каб. 203, 204.

При зверненні до відділу обов’язково мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України.

Телефони для довідок: 94-84-63, 94-84-65, 94-84-66.