Проведено 24-й турнір з міні-футболу на кубок воїна-інтернаціоналіста Олександра Лісового

Від: 05 січня 2021

Цьогоріч минає 32 роки від того як закінчилася війна в Республіці Афганістан. Важкими дорогами афганської війни пройшли і наші криворіжці. Вони зберегли вірність військовій присязі й виконали свій інтернаціональний обов’язок.

Традиційно у районі проведено 24-й турнір з міні-футболу на кубок воїна-інтернаціоналіста Олександра Лісового серед юнаків загальноосвітніх навчальних закладів на базі КЗШ № 130. Учасники змагань вшанували пам’ять нашого земляка хвилиною мовчання. У заході взяли участь команди загальноосвітніх навчальних закладів, зокрема: КЗШ № 130, 90, 87, 108, КСШ № 9, КНВК № 81, КНВК №129 «ГЛАС», КПГ. Змагання проходили за кубковою системою.

Зі словами привітання до юнаків звернувся заступник голови районної в місті ради з питань діяльності виконавчого органу Павло Фролов, який побажав учасникам турніру міцного здоров’я та спортивних досягнень. Також запевнив, що і надалі виконком районної в місті ради сприятиме підтримці та розвитку спортивного руху у районі.

Переможцем турніру є команда КЗШ № 130, ІІ - місце посіла команда КЗШ № 108, ІІІ - місце – КНВК № 81. Команда-переможець та призери нагороджені кубками, грамотами, футбольними м’ячами. Учасники турніру отримали дипломи та медалі відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Довгинцівської районної в місті ради.

Змагання проходили із урахуванням та дотриманням належних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби.