Cемінар з суб’єктами господарювання Довгинцівського району

Від: 19 лютого 2012

14 лютого 2012 року в сесійній залі виконкому районної в місті ради, проведено семінар з суб’єктами господарювання Довгинцівського району в рамках районних заходів спрямованих на виконання Програми розвитку підприємництва в місті на 2011-2012 роки. Метою проведення таких семінарів є забезпечення правової обізнаності суб’єктів господарювання у сфері законодавства, що регламентує провадження підприємницької діяльності.

Суб’єктам господарювання району нагадали про виконання Правил благоустрою у м. Кривому Розі, безпосередньо в частині розчищення прилеглих територій та обробки її протиожеледними матеріалами та відповідальності за їх порушення, а також про своєчасну сплату за спожиті тепло- енергоносії та комунальні послуги як суб’єктами господарювання району та їх найманими працівниками.
Фахівцями Центральної міжрайонної податкової інспекції у м. Кривому Розі надано роз’яснення Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності».
Також на нараді спеціалістами відділу з земельних питань та будівництва виконкому районної в місті ради надано роз’яснення стосовно практики застосування прийнятих рішень міської ради від 23.11.2011 № 747 «Про затвердження типового попереднього договору щодо укладання договору оренди (основного договору) земельної ділянки» та від 25.05.2011 № 466 «Про затвердження Тимчасового порядку щодо встановлення особистого сервітуту під тимчасовими об’єктами для здійснення підприємницької діяльності».