Новини

Від: 12 липня 2018

Перемога гуртківців-парашутистів клубу «Юний авіатор» у змаганнях «Юний авіатор України»

Навчальний рік для гуртківців КПНЗ «Клуб «Юний авіатор» завершився виконанням практичної частини навчального плану - виконанням стрибків з парашутом. Цій важливій події передувала ретельна підготовка протягом навчального року: вивчення теорії, відпрацювання навиків щодо укладки парашута та виконання елементів стрибка на тренажерах.

З 2 по 8 липня 2018 року в м.Чернігові на базі Чернігівського авіаційно-спортивного клубу «Прогрес» для 38-ми юних парашутистів з Кривого Рогу було організовано практичні заняття з повітряно-десантної підготовки. У цьому році на свій рахунок гуртківці-парашутисти записали 106 стрибків з парашутом. За доброю традицією привітали 11 підлітків, які виконали стрибки вперше.

Вихованці клубу «Юний авіатор» взяли також участь у Відкритих обласних змаганнях з парашутного спорту за програмою «Юний авіатор України», які відбувались згідно з нормативами військової підготовки і передбачали три етапи з військової, фізичної та парашутної підготовки.

Команди клубу «Юний авіатор» вибороли призові місця у загальному заліку:

- І місце - команда «Від гвинта!» (Капінус Максим, Нагорняк Ігор, Остапчук Павло, Новосілецький Роман, Кобяшева Олександра, Шмагуненко Маргарита);

- ІІІ місце - команда «Всі до зльоту!» (Пугач Сергій, Батарев Іван, Коломієць Олександр, Дяченко Сергій, Кріжна Тетяна, Тіунова Юлія).

Вітаємо юних парашутистів Криворіжжя з перемогою!