Новини

Від: 21 березня 2018

Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2018» відбулась 15-17 березня 2018 року в Київському Палаці дітей та юнацтва. За своїм фаховим і науковим рівнем, чисельністю учасників вона є однією з найбільш рейтингових та широкомасштабних освітянських виставок в Україні. Організатором заходу виступила компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

У цьому році виставка зібрала більше ніж 700 учасників з 25 регіонів України та 12 країн світу. Серед них представники вищих навчальних закладів, наукових установ, міжнародних агенцій, органів управління освітою, навчальних закладів. Також у межах заходу діяла виставка про закордонну освіту «World Edu». За програмою було проведено 74 різноманітні конференції, круглі столи, презентації, майстер-класи, експертні дискусії, коучинги, дискусійні панелі, які дали можливість кожному учаснику та гостю заходу знайти для себе найкориснішу, найсучаснішу та вичерпну інформацію з питань сучасної освіти.

Власний досвід інноваційної освітньої діяльності на Дев’ятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018» у складі делегації міста Кривого Рогу представили три заклади освіти Довгинцівського району: КНВК №129 «ГЛАС», КНВК №81, КЗШ №65.

У рамках науково-практичної конференції «Сучасні управлінські технології діяльності керівника нової формації», яку провів КЗ «Інноваційно-методичний центр» КМР, виступили з доповідями Погрібна Н.С., директор КНВК №129 «ГЛАС», кандидат педагогічних наук (виступ за темою: «Інноваційна управлінська діяльність як основа розвитку закладу освіти») і Волочаєва О.М., заступник директора з НВР КНВК №129 «ГЛАС» (виступ за темою: «Особливості функціонування корпоративної педагогічної освіти в умовах постійного розвитку закладу освіти»).

За підсумками участі у тематичних конкурсах освітяни району отримали почесні нагороди – срібні медалі:
- КНВК №129 «ГЛАС» і КЗШ №65 у номінації «Упровадження інновацій у педагогічний процес для підвищення якості знань випускників»;
- КНВК №81 у номінації «Упровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу».

Вітаємо колективи з почесними нагородами та бажаємо їм професійних успіхів!