Служба у справах дітей виконкому Довгинцівської районної в місті ради звертається до жителів міста та району, яким не байдужа доля дітей

Від: 19 лютого 2012

Служба у справах дітей

Служба у справах дітей виконкому Довгинцівської районної в місті ради звертається до жителів міста та району, яким не байдужа доля дітей.

На сьогодні п’ятеро хлопчиків віком 9-14 років  залишилися без батьківського піклування та потребують сімейного тепла та турботи. Громадян, які бажають взяти на виховання в сім’ю дітей, просимо звернутися до працівників служби у справах дітей для отримання консультації.

Протягом поточного року службою у справах дітей виконкому Довгинцівської районної в місті ради було проведено «Єдиний комплексний день» на базі КЗОШ № 128, № 130 та КНТМЛ. Працівниками служби, лікарем-дерматовенерологом, лікарем-наркологом, представником Криворізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, начальником кримінальної міліції у справах дітей Довгинцівського РВ КМУ ГУМВС України в Дніпропетровській області проведені профілактичні бесіди з учнями школи на тему «Профілактика правопорушень та негативних проявів у дитячому середовищі».

        Начальником служби у справах дітей, було надано інформацію батькам учнів, які навчаються у вищезазначених навчальних закладах, про поведінку дітей в шкільному колективі та в родині, надання допомоги дітям та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують допомоги спеціалістів.

 

       З 21.02.2012 по 06.03.2012 службою у справах дітей виконкому Довгинцівської районної в місті ради здійснюється прийом документів щодо надання згоди органу опіки та піклування на вчинення правочинів стосовно житла - право власності яким або право користування на яке мають діти.  

        Надання консультацій щодо вчинення правочинів над нерухомим майном - право власності яким, або право користування на яке мають діти, здійснюється щоденно з 9.00 до 16.00 крім суботи та неділі.