Криворізька північна ОДПІ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє

Від: 01 вересня 2017

Територіальними органами ДФС Дніпропетровської області надано понад 172 тисяч адміністративних послуг

Протягом семи місяців 2017 року Центрами обслуговування платників органів ДФС Дніпровського регіону було надано 172,8 тисяч адміністративних послуг.

З початку року майже половину наданих адмінпослуг зайняла видача карток платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки – майже 77,2 тисяч послуг. Також, платники отримали майже 14,8 тисяч витягів з реєстру платників єдиного податку. Фахівці Центрів зареєстрували понад 13,8 тисяч книг обліку розрахункових операцій, більше 13 тисяч платників єдиного податку тощо.

Загалом, в органах ГУ ДФС у Дніпропетровській області створено та працюють 36 Центрів обслуговування платників. Діяльність центрів обслуговування платників у Дніпропетровській області забезпечує 213 працівників структурних підрозділів, які надають платникам області широкий спектр адміністративних, інформаційних та консультативних послуг.

Щодо оприбуткування готівки за день у касовій книзі та співпадіння із сумою оприбуткування готівки в книзі обліку розрахункових операцій за умови наявності двох кас із різним режимом роботи

КОРО та касова книга — це різні книги обліку, які відображають різні форми оприбуткування готівки, однак ведення однієї книги не виключає ведення іншої.

Тож у разі проведення готівкових розрахунків із застосуванням РРО чи використанням РК оприбуткуванням готівки є сукупність таких дій: фіксація повної суми фактичних надходжень готівки у фіскальних звітних чеках РРО (даних РК) та відображення на їх підставі готівки в КОРО.

Підприємство, яке здійснює розрахункові операції в готівковій та/або безготівковій формі під час надання медичних послуг, має своєчасно та повною мірою оприбутковувати всю готівку, що надходить до кас, і щоденно, тобто кожного робочого дня по закінченню зміни, але не пізніше 24 години цього ж дня, друкувати на РРО фіскальні звітні чеки й забезпечувати їх зберігання в КОРО.

Інформація стосовно діяльності органів ДФС України та роз'яснень податкового та митного законодавства