Велике свято відбулося 19 жовтня 2012 року у храмі на честь Різдва Христового, який будується та знаходиться на мікрорайоні «Східний-2,3»

Від: 23 жовтня 2012

           Велике свято відбулося 19 жовтня 2012 року у храмі на честь Різдва Христового, який будується та знаходиться на мікрорайоні «Східний-2,3». Архієпископ Криворізький та Нікопольський Єфрем провів освячення семи накупольних хрестів, 12 церковних дзвонів та 4 купола, якими увінчується новий православний храм.

            На заході були присутні: міський голова Вілкул Ю.Г., голова Довгинцівської районної в місті ради Колесник І.В., настоятелі храмів міста, парафіяни, яким було надано право разом з владикою Єфремом здійснити перший святковий передзвін.

       Словами привітання владика Єфрем поздоровив учасників свята та мешканців мікрорайону «Східний-2,3» із знаменною подією та подякував міському голові Ю.Г.Вілкулу за активну підтримку православних храмів міста. Міський голова відмітив особливість новозбудованого храму на честь Різдва Христового, який буде духовним центром нового мікрорайону, мешканці якого найближчим часом будуть мати змогу молитися в новому прекрасному храмі.