Криворізька північна ОДПІ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє

Від: 17 жовтня 2017

Від платників Криворізької північної ОДПІ до державного бюджету надійшло півтора мільярда гривень

За січень – вересень 2017 року до державного бюджету від платників Криворізької північної ОДПІ зібрано 1506,3 млн. грн., що на 345,8 млн. грн. більше ніж надійшло за відповідний період у 2016 році.

Найбільші надходження по податкам склали:
• рентна плата за користування надрами – надійшло 650,1 млн. грн., що на 133,5 млн. грн. більше ніж надійшло за минулий рік;
• по ПДВ – надійшло 385,3 млн. грн., що на 90,6 млн. грн. більше ніж надійшло за минулий рік;
• по ПДФО – надійшло 312,0 млн. грн. що на 88,9 млн. грн. більше ніж надійшло за минулий рік.

Отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом по податках і зборах можливо через Інтернет

Криворізька північна ОДПІ нагадує, що для отримання інформації про стан розрахунків з бюджетом по податках і зборах в онлайн-режимі платники податків можуть скористатись послугами онлайн-сервісу ДФС – «Електронний кабінет платника податків».

Цей сервіс, зокрема, дає змогу побачити стан розрахунків із бюджетом по податках і зборах, підготувати, заповнити і надіслати податкову звітність в електронному вигляді, перевірити звітність на наявність арифметичних помилок, переглянути подану звітність незалежно від способу іі подання.

До того ж використання електронного сервісу забезпечує доступ платника податків до податкового календаря, який нагадає користувачу терміни надання податкової звітності та сплати податків і зборів. Окрім цього, клієнт може переглянути свої облікові дані за даними ДФС.

Вхід до Електронного кабінету платника податків здійснюється шляхом авторизації на веб-ресурсі ДФС за допомогою електронного цифрового підпису.

Інформація стосовно діяльності органів ДФС України та роз'яснень податкового та митного законодавства