На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта - проект рішення виконкому міської ради «Про конкурсні засади розміщення тимчасових споруд та утримання об’єктів благоустрою в м.Кривому Розі»

Від: 23 листопада 2017

УВАГА!

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта - проект рішення виконкому міської ради «Про конкурсні засади розміщення тимчасових споруд та утримання об’єктів благоустрою в м.Кривому Розі» та аналіз його регуляторного впливу. Зауваження та пропозиції будуть прийматися в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики з 23.11.2017 в місячний термін управліннями виконкому міської ради на поштову адресу пл.Молодіжна, 1, м. Кривий Ріг, 50101:

- каб. 510, Рижкова Ірина Олексіївна - начальник управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, тел. (0564)74-39-72, [email protected];
- каб.550, Карий Іван Олександрович - начальник управління благоустрою та житлової політики виконкому Криворізької міської ради, тел. (0564) 40-02-38, [email protected];
- каб.518, Бризецький Олександр Федорович в.о. начальника управління містобудування архітектури та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради, тел. (0564) 92-13-81, [email protected].

А також на електронні поштові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Сакеаганської.Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], dlg_vk@гіad.com.ua, [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

Також з вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися на офіційних веб-сторінках в мережі Інтернет:

- виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kr.gov.ua;
- виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально- Міської: www.mtlrg-kr.gov.ua, www.dlgr.gov.ua, www.pokrovkr.gov.ua, www.ing-org.gov.ua, www.srvk.gov.ua, www.trnvk.gov.ua, www.vykonkom-tsmkr.gov.ua.