На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта – проект рішення міської ради «Про затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою...»

Від: 09 серпня 2017

УВАГА!

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта – проект рішення міської ради «Про затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою, відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів та анулювання таких дозволів» та аналіз його регуляторного впливу. Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики з 08.08.2017 в місячний термін управліннями (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1) благоустрою та житлової політики виконкому Криворізької міської ради (каб.550, тел. (0564)440-02-38, електронна адреса: [email protected]); розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (каб.510, тел. (0564)74-39-72, електронна адреса: [email protected]); з питань надання адміністративних послуг виконкому міської ради (каб.152, тел. (0564)92-25-94, [email protected]); інспекцією з благоустрою виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, вул.Героїв АТО, 97, каб.303, тел. (0564)92-00-40, електронна адреса: [email protected]). А також на електронні почтові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

З вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися на офіційних веб-сторінках в мережі Інтернет:

- виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kr.gov.ua;
- виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: www.mtlrg-kr.gov.ua, www.dlgr.gov.ua, www.pokrovkr.gov.ua, www.ing-org.gov.ua, www.srvk.gov.ua, www.trnvk.gov.ua, www.vykonkom-tsmkr.gov.ua.