27 травня 2014 року, напередодні проведення неофіційної частини випускних вечорів, у виконкомі районної в місті ради відбулася нарада серед суб`єктів ресторанного бізнесу

Від: 30 травня 2014

У ході наради суб'єктам господарювання, в об'єктах бізнесу яких заплановано проведення святкувань випускних вечорів вказано на дотримання вимог Правил роботи закладів ресторанного господарства з забезпечення:

- якості та безпеки продовольчої сировини, з наявністю підтверджуючих документів;

- дотримання технологічного процесу в приготуванні страв (сумісність продуктів, їх взаємозамінність, режим кулінарного оброблення сировини тощо);

- наявності особових медичних книжок працівників закладу з відміткою про проходження періодичного медичного огляду;

- контролю за додержанням підлеглими Правил роботи закладів ресторанного господарства.

Також, вказано на дотримання законів України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», «Про забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення»

Організаторів розважальної частини випускних вечорів попереджено, що для здійснення салютів, феєрверків, інших заходів із використанням вибухових речовин і піротехнічних засобів технічного та спеціального призначення необхідно погодити їх проведення у заборонений час (з 22.00 до 08.00 год.) із виконкомами районних у місті рад за територіальністю.