Арт-челендж дитячих малюнків «Веселий настрій»

Від: 08 червня 2021

Арт-челендж дитячих малюнків «Веселий настрій»

Ось і настало довгоочікуване літо. Чудова тепла погода дозволяє гуляти хоч цілий день, однак хочеться, щоб дитяче дозвілля було активним та цікавим водночас.

Відповідно до плану роботи відділу освіти виконкому Довгинцівської районної в місті ради 02.06.2021 на базі КПНЗ «ЦДЮТ «Дружба» КМР відбувся районний відбір робіт для участі у міському Арт-челенджі, з метою залучення дітей до активної творчої діяльності під час літніх канікул; формування їх інтересу до образотворчої та інформаційної діяльності; виховання самостійності, відповідальності; можливості підвищити самооцінку, перевірити свої здібності.

Вихованці взяли участь у Арт-челенджі дитячих малюнків «Веселий настрій», тривалість якого п'ять днів - п'ять малюнків! Головна вимога - створити веселого Смайлика та намалювати сюжети його літніх пригод. Малюнки виконані у техніці: «живопис», «графіка», «змішані техніки».

Теми малюнків:

1-й день (07.06.2021) - «Смайлик у космосі».

2-й день (08.06.2021) - «Смайлик у Джунглях».

3-й день (09.06.2021) - «Смайлик у підводному царстві».

4-й день (10.06.2021) - «Смайлик в країні роботів».

5-й день (11.06.2021) - «Смайлик в країні квітів».

До участі у вищезазначеному заході долучилися: КЗШ № 90, КНВК № 81, КПГ, КПНЗ «ЦДЮТ «Дружба» КМР, КПНЗ «ЦДЮТ «Гармонія» КМР. Фото робіт сформовані на електронних носіях та відправлені до КПНЗ «МПДЮТ «Горицвіт» КМР для участі у міському арт-челенджі.

Усі авторські роботи заслуговують на увагу своєю актуальністю, індивідуальністю. Бажаємо перемог всім учасникам!

Творчі діти - наше майбутнє!