З турботою про людей: у Довгинцівському районі по вулиці Мухіної, 2 розпочато роботи з капітального ремонту амбулаторії № 6

Від: 18 червня 2021

З турботою про людей: у Довгинцівському районі по вулиці Мухіної, 2 розпочато роботи з капітального ремонту амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 6

У Довгинцівському районі, завдяки співпраці міста Кривого Рогу та Українського фонду соціальних інвестицій (УФСІ), відремонтують амбулаторію загальної практики сімейної медицини № 6 комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 5» Криворізької міської ради, яка розташована за адресою вул. Мухіної, 2.

На початку минулого року Кривий Ріг разом з громадською організацією «Егіда-Центр» взяли участь у конкурсі, який був оголошений Українським фондом соціальних інвестицій та орієнтований на створення житла для тимчасово переміщених осіб та ремонти обєктів соціальної інфраструктури.

На сьогоднішній день Українським фондом соціальних інвестиції у Довгинцівському районі розпочато реалізацію проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI», який фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччини через Німецький банк розвитку KfW та триватиме до кінця 2021 року.

У травні минулого року було підписано Меморандум про наміри на співпрацю та у рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII) в м. Кривий Ріг» підрядними організаціями розпочато роботи з капітального ремонту приміщень амбулаторії, який планується завершити до кінця 2021 року.