На стадіоні «Локомотив» відзначили Всеукраїнський День фізичної культури і спорту

Від: 13 вересня 2021

Понад 700 учасників змагань та шанувальників фізичної культури і спорту зібрались на стадіоні «Локомотив», щоб відзначити Всеукраїнський День фізичної культури і спорту у Довгинцівському районі.

Зі святом присутніх привітав голова районної в місті ради Ігор Ратінов, який побажав усім міцного здоров’я, нових перемог та спортивних досягнень.

При підтримці уболівальників відбулися змагання з легкоатлетичної естафети, футболу «Осінні зірочки», «Шкіряний м’яч», перетягування канату, гирьового спорту, «Веселі старти».

Найкращими у змаганнях були команди вихованців Криворізького навчально-виховного комплексу № 81 (естафета, футбол «Осінні зірочки»), Криворізької загальноосвітньої школи № 87 (футбол «Шкіряний м’яч»), Криворізької педагогічної гімназії (перетягування канату), Криворізької загальноосвітньої школи № 130 («Веселі старти»). У змаганнях в особистому заліку найкращим був вихованець Криворізької загальноосвітньої школи № 65 Кучеренко Влад, який 90 разів підняв гирю вагою 16 кг.

Переможці і призери нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому районної в місті ради, кубками, медалями і м’ячами.