До відома громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі

Від: 23 вересня 2021

Відповідно до п. 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня виконкомом Довгинцівської районної в місті ради проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем реєстрації.

Громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі районної в місті ради для щорічної перереєстрації необхідно надати до виконкому Довгинцівської районної в місті ради за адресою: вул. Дніпровське шосе, буд. 11, каб. 101:

- довідку про реєстрацію місця проживання на громадянина та членів його сім’ї, які перебувають на квартирному обліку у виконкомі районної в місті ради;

- інші документи (за необхідності).

Громадяни, які тривалий час порушують вищезазначену вимогу чинного законодавства України, та які до 01 січня 2022 року не оновлять облікові дані квартирного обліку, будуть зняті з квартирної черги у виконкомі Довгинцівської районної в місті ради, як такі, що не пройшли перереєстрацію громадян, які потребують поліпшення житлових умов.