30 вересня 2021 року відбувся урочистий прийом голови районної в місті ради з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку

Від: 30 вересня 2021

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. В Україні це також і День ветерана. Цей день є символом єдності і спадковості поколінь – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, і взагалі всім людям поважного віку за розбудову та розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

30 вересня 2021 року у виконкомі Довгинцівської районної в місті ради відбувся урочистий прийом голови районної в місті ради Ігоря Ратінова з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку, на якому щиро і сердечно привітали дорогих ветеранів.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм, які передають у спадок все найцінніше, що накопичили за життя.

У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Низький уклін Вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все, що Ви зробили для своїх нащадків. Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою.

Миру Вам, оптимізму і благополуччя!