12 жовтня 2021 року відбувся районний етап міського конкурсу дитячих малюнків «Різдво – чудове свято»

Від: 18 жовтня 2021

Діти завжди з нетерпінням чекають різдвяних та новорічних свят. Нехай зима іще далеко, але малюки наближають нас до цієї казкової пори.

На базі Комунального позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості «Дружба» Криворізької міської ради 12 жовтня 2021 року відбувся районний етап міського конкурсу дитячих малюнків «Різдво – чудове свято». Метою заходу було заохочення дітей та учнівської молоді до різних видів образотворчого мистецтва, глибокого вивчення надбань культурної спадщини України та українців, привернення уваги громадськості до виховання всебічно-розвиненої та освідченої особистості юних громадян України, надання їм підтримки у розвитку творчого потенціалу.

Участь в цьому конкурсі взяли освітні заклади району: КЗДО № 111, КПНЗ ЦДЮТ «Дружба» , КПНЗ ЦДЮТ «Гармонія», КГ № 84, КГ № 89 «ПОТЕНЦІАЛ», КЗШ № 90, 108, 130, КПГ, КПНЗ СЮТ, КГ № 109 «ТЕМП», КНВК № 128.

Конкурс проводився за номінаціями «Живопис» та «Графіка». Роботи відображали свята зимового календарно-обрядового циклу та образ України у зимовий час.

Кращі роботи буде направлено на участь у міському етапі.