01 листопада 2021 року соціальним робітником Благодійної організації «БТ «Мережа» проведено тестування на ВІЛ/СНІД клієнтам пробації

Від: 02 листопада 2021

01.11.2021 в приміщені Довгинцівського районного відділу з питань пробації на підставі меморандуму про співпрацю спільно з соціальним робітником Натальєю Сергєєвою, Благодійної організації «БТ «Мережа» м. Кривий Ріг», проведено тестування серед клієнтів пробації Довгинцівського районного відділу з питань пробаці на ВІЛ/СНІД швидкими тестами та консультування, щодо здорового способу життя.

Усім клієнтам пробації було наголошено, що тестування на ВІЛ - важливий аспект турботи про власне здоров’я. Його варто проводити регулярно, адже своєчасне виявлення інфекції дозволить одразу ж розпочати лікування (АРТ терапію).

АРТ терапія не просто продовжує життя – вона дає можливість почуватися здоровими, бути соціально активними, реалізовуватись професійно і народжувати здорових дітей.

Переважна кількість підоблікових зацікавлена у регулярному проведені даного тестування задля власного здоров'я, але є випадки коли підоблікові відмовляються у проведенні тестування з різних причин.