Сьогодні в Україні відзначають День залізничника

Від: 04 листопада 2021

Сьогодні в Україні відзначають День залізничника.

Цей день вибраний зовсім не випадково. Саме 04 листопада в далекому 1861-му році до України вперше прибув поїзд, який йшов по маршруту Відень-Краків-Перемишль-Львів.

Сьогодні в нашій країні понад 30 тисяч км залізничних колій, які обслуговують майже 300 тисяч залізничників.

Це енергетики, зв’язківці, машиністи, провідники, диспетчери, чергові на станціях і ще безліч інших фахівців, що забезпечують чітке функціонування залізничних артерій а також комфорт і безпеку мандрівників і вантажів.

04 листопада 2021 року у сесійній залі виконкому Довгинцівської районної в місті ради було проведено урочистості з нагоди Дня залізничника.

Присутніх на святі привітали заступник міського голови Олександр Катриченко та голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Ратінов, які вручили відзнаки виконкому міської та районної в місті рад за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення перевезень залізничним транспортом та з нагоди Дня залізничника кращим представникам структурних підрозділів регіональної філії «Придніпровська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця».

Шановні залізничники та ветерани залізничного транспорту!

З нагоди професійного свята бажаємо Вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі, оптимізму, душевної теплоти, здійснення всіх мрій і сподівань та подальшої плідної праці на благо людей та залізниці.