На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проєкт регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради «Про затвердження Правил благоустрою в м. Кривому Розі»

Від: 23 листопада 2021

УВАГА!

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проєкт регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради «Про затвердження Правил благоустрою в м. Кривому Розі» та аналіз його регуляторного впливу. Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики з 23.11.2021 в місячний термін відповідальними за розроблення регуляторного акта (інспекція з благоустрою виконкому Криворізької міської ради (вул. Героїв АТО, каб. 116, тел. 92-00-40), електронна адреса: [email protected]); департамент розвитку інфраструктури міста Кри-ворізької міської ради (пл. Молодіжна, 1, каб.550, тел.92-19-10), електронна адреса: [email protected]); управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (каб.510, тел.(056) 493-08-71), електронна адреса: [email protected]; а також на електронні поштові скриньки виконкому Криворізької міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

З вказаним проєктом та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися на офіційних вебсторінках в мережі Інтернет:

- Криворізької міської ради та її виконавчого комітету у підрозділі «Регуляторна політика» https://kr.gov.ua/;

- виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: http://mtlrg-kr.gov.ua/, https://dlgr.gov.ua/, http://www.pokrovkr.gov.ua/, http://ing-org.gov.ua/, https://srvk.gov.ua/, http://trnvk.gov.ua/, http://vykonkom-tsmkr.gov.ua/.