16 грудня 2021 року відбулися фінальні змагання з баскетболу районного турніру на кубок Гурова В.М. серед дівчат та юнаків

Від: 16 грудня 2021

З 08 по 15 грудня 2021 року на базі загальноосвітньої школи № 87 у Довгинцівському районі проходив районний турнір з баскетболу на кубок Гурова В.М. серед юнаків та дівчат за програмою шкільних ігор «Олімпійські надії». Змагання проходили за коловою системою у двох підгрупах. В змаганнях прийняло участь 8 команд юнаків та 4 команди дівчат (124 учасника).

16 грудня 2021 року на базі фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» відбулися фінальні змагання з баскетболу районного турніру на кубок Гурова В.М. серед дівчат та юнаків.

Серед дівчат у командному заліку:

І-е місце вибороли спортсменки Криворізького навчально-виховного комплексу № 129;
II-е місце посіла команда Криворізької загальноосвітньої школи № 87;
ІІІ-є місце за баскетболістками Криворізької загальноосвітньої школи № 130.

Серед юнаків:

переможцем стала команда Криворізького навчально-виховного комплексу № 129;
другою стала команда Криворізької педагогічної гімназії;
третє місце у команди Криворізького навчально-виховного комплексу № 81.

Команди переможців і призерів нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Довгинцівської районної в місті ради, кубками, медалями та баскетбольними м’ячами.

Розпочинається підготовка збірних команд району, що будуть сформовані із баскетболістів команд переможців та призерів районних змагань, до міського турніру з баскетболу на кубок Гурова В.М., який відбудеться у лютому-березні 2022 року.