01 червня 2018 року відбулося урочисте відкриття бібліотеки-філіалу №10 КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР – центру сучасного дозвілля «Бібліограйка»

Від: 01 червня 2018

Відкриття бібліотеки-філіалу № 10 КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР – центру сучасного дозвілля «Бібліограйка» у Довгинцівському районі

01 червня 2018 року саме в день захисту дітей на мікрорайоні Східний-2 відбулося урочисте відкриття бібліотеки-філіалу №10 КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР – центру сучасного дозвілля «Бібліограйка».

На відкриття завітали голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Гарійович Ратінов, начальник управління культури виконкому Криворізької міської ради Наталя Вікторівна Стрига, директор КЗК «Міська дитяча бібліотека» Філанчук Олена Степанівна, діти та мешканці району.

Після урочистого відкриття з традиційним перерізанням стрічки усі присутні мали змогу познайомитись з новим сучасним центром дитячого дозвілля. Простір бібліотеки облаштований за усіма сучасними вимогами щодо функціональності – є зони для читання, для ігор та відпочинку, в якій діти можуть проводити свій вільний час, творчо та інтелектуально розвиваючись, і, звичайно ж, завдячуючи подарунку від голови Довгинцівської районної в місті ради Ігоря Гарійовича Ратінова, зона WI-FI, якою можна скористатись у сучасній дитячій бібліотеці. Тут і цікавинки-новинки дитячої книги, і книжки-розмальовки, а ще є книги про рицарів і про героїв улюблених мультфільмів.

В планах бібліотеки дуже багато різноманітних та цікавих заходів: проведення казкових вікторин, ігрових занять як для дітей, так і для батьків, перегляди лялькових вистав, читання книг, організація конкурсів на кращий малюнок, вірш та багато іншого.

Сучасний центр дитячого дозвілля «Бібліограйка» – це бібліотека для дітей і кожен, хто завітає, віднайде свою територію у бібліотеці. Тож, радо запрошуємо та чекаємо на Вас!