26 грудня 2018 року відбулось урочисте відкриття районної новорічної ялинки

Від: 27 грудня 2018

Відкриття новорічної ялинки у Довгинцівському районі

26 грудня 2018 року о 16 годині відбулось урочисте відкриття районної новорічної ялинки на площі біля ЦДЮТ «Дружба», на яке завітало чимало жителів та гостей району.

З вітальними словами та найщирішими побажаннями до всіх учасників свята звернувся голова районної ради Ігор Гарійович Ратінов. Вітаючи всіх присутніх з наступаючими новорічними та різдвяними святами, він побажав всім здоров’я, добробуту, наснаги та натхнення, здійснення мрій та гарного настрою.

За активну участь в оформленні районної ялинки та виготовлення іграшок найкращі представники загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району були нагороджені дипломами та солодкими подарунками.

Після привітань та поздоровлень відбулось урочисте запалення новорічних вогників на красуні-ялинці під голосні та радісні вигуки малечі.

Завдяки яскравому новорічному театралізованому дійству «Новорічна містерія», яке підготували колективи з загальноосвітніх навчальних закладів району та ЦДЮТ «Дружба», присутні отримали масу гарних та позитивних емоцій.