Виконком Довгинцівської районної в місті ради щиро вітає Черевишного Валентина Вікторовича з ювілеєм!

Від: 18 квітня 2019

Гордість Довгинцівського району!

Сьогодні виповнюється 70 років з дня народження старшого тренера-викладача з боротьби греко-римської комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 9», майстру спорту СРСР ,судді національної категорії, чемпіону Світу з боротьби греко-римської серед ветеранів Черевишному Валентину Вікторовичу. За 44 роки тренерсько-викладацької діяльності Валентин Вікторович виховав 11 майстрів спорту, 41 кандидата в майстри спорту, 160 спортсменів I спортивного розряду. Серед його вихованців є учасники чемпіонату світу, 36 переможців та призерів чемпіонатів України.

Шановний Валентине Вікторовичу!

Виконком Довгинцівської районної в місті ради щиро вітає Вас з ювілеєм. Ваш професіоналізм, багаторічна та наполеглива праця внесли вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в районі, місті та Україні.

Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху і в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років. Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї.

Бажаємо і ще раз міцного здоров’я, натхнення та подальших успіхів у вихованні підростаючого покоління.