22 лютого 2018 року проведено виховні заходи з нагоди 74-ї річниці визволення м. Кривого Рогу від нацистських загарбників

Від: 23 лютого 2018

З метою ушанування визволителів міста Кривого Рогу від нацистських загарбників, ветеранів війни та пам’яті загиблих, національно-патріотичного виховання учнівської молоді, закладами освіти Довгинцівського району були проведені наступні заходи: єдині виховні години, перегляд відео сюжетів, презентацій, привітання визволителів міста за місцем їх проживання, волонтерські акції, концертна програма «Визволителям присвячується…», виготовлено листівки, викладено фотовиставки, виставки тематичної літератури, малюнків, відвідано лекцію завідувача історико-краєзнавчого відділу газети «Червоний гірник» В.П. Бухтіярова на тему: «Визволення Кривого Рогу в 1943-1944 рр. - як це було», проведено тематичні екскурсії до Зразкового Музею Криворізького авіаційного гарнізону, інформаційні дайджести, історичні хвилинки, радіолінійка та інші заходи.

З нагоди зазначеного свята у закладах культури району протягом лютого місяця 2018 року були проведені заходи: година пам’яті «І днів, і верств особливий відлік», виставка - пам’ять «Вічне сяйво Вічного вогню», година мужності «Безсмертна слава мужньому солдату!», історичне повідомлення «Криворіжжя: від визволення до перемоги», історичний погляд «Шляхами визволеного міста», інформаційна година «Шана за подвиг – вдячність за мир»; книжкова викладка «Місто у вогні».