20 грудня 2019 року відбулися фінальні змагання з баскетболу районного турніру на кубок Гурова В.М.

Від: 21 грудня 2019

З 11 по 17 грудня 2019 року на базі загальноосвітніх шкіл № 87, 130 в Довгинцівському районі проходив районний турнір з баскетболу на кубок Гурова В.М. серед юнаків та дівчат за програмою шкільних ігор «Олімпійські надії». Змагання проходили за коловою системою у двох підгрупах. В змаганнях прийняло участь: серед юнаків - 11 команд; серед дівчат – 5 команд (172 учасника).

20 грудня 2019 року на базі Криворізького фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» відбулися фінальні змагання з баскетболу районного турніру на кубок Гурова В.М. серед дівчат та юнаків.

Серед дівчат у командному заліку І-е місце вибороли спортсменки Криворізької загальноосвітньої школи № 108; II-е місце посіла команда Криворізького навчально-виховного комплексу № 129; ІІІ-є місце за баскетболістками Криворізької загальноосвітньої школи № 130.

Серед юнаків переможцем стала команда Криворізької педагогічної гімназії; другою стала команда Криворізької загальноосвітньої школи № 87; ІІІ-є місце у команди Криворізького навчально-виховного комплексу № 129.

Команди переможців і призерів нагороджені грамотами, кубками комітету з фізичної культури і спорту виконкому Довгинцівської районної в місті ради. Команди – переможцям вручені баскетбольні м’ячі.

Розпочато підготовку до міського турніру з баскетболу на кубок Гурова В.М. збірних команд району, які сформовані із баскетболістів команд переможців та призерів районних змагань і який відбудеться у лютому-березні 2020 року.