Отримання довідки про реєстрацію місця проживання особи

Від: 03 серпня 2020

Шановні мешканці району!

Однією з актуальних та найбільш затребуваних послуг, що надаються відділом реєстрації місця проживання громадян виконавчого комітету Довгинцівської районної в місті ради є отримання довідки про реєстрацію місця проживання особи, зокрема для оформлення паспорта громадянина України вперше.

Для формування довідки про реєстрацію місця проживання та уточнення реєстраційних даних, відділом реєстрації місця проживання громадян направляються відповідні запити до відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання управління з питань громадянства, паспортизації та реєстрації ГУ ДМС України в Дніпропетровській області.

З метою своєчасного отримання довідки про реєстрацію місця проживання радимо заздалегідь звернутись до відділу реєстрації місця проживання громадян та перевірити інформацію, наявну у Реєстрі територіальної громади міста Кривого Рога щодо Вашої дитини.

Звертаємо Вашу увагу, що отримати інформацію щодо дитини у віці до 18 років, мають право виключно її законні представники (батько, мати, опікун, піклувальник).

Дякуємо за розуміння та чекаємо на Вас за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Дніпровське шосе, буд. 14.