З 23 по 30 вересня 2020 року буде тимчасово припинене газопостачання мешканцям Довгинцівського району за наступними адресами

Від: 18 вересня 2020

З 23 по 30 вересня 2020 року будуть проводитись роботи по заміні запірної арматури у ГК-133 в Довгинцівському районі, у зв'язку з чим, буде тимчасово припинене газопостачання мешканцям Довгинцівського району на 2623 будинки приватної забудови та 40 багатоповерхових будинків, що обслуговують газопостачанням 3149 квартир.

Для виконання робіт будуть задіяні:

• 2 аварійні бригади - 6 працівників;

• 8 зварювальні бригади - 6 працівників;

• 7 бригад по пуску газу - 28 працівників.

Працівники АТ «Криворіжгаз» оснащенні необхідними засобами індивідуального захисту та підготовлені до спілкування зі споживачами в період карантину.

Відновлення газопостачання буде виконуватися після виконання ремонтних робіт та після забезпечення 100% доступу до газового обладнання житлових помешкань і отримання позитивних результатів пневматичного випробування системи газопостачання.

АТ «Криворіжгаз» наголошує про необхідність перекриття кранів перед газовими приладами і забезпечення доступу до газових приладів для виконання безаварійного пуску газу у відповідності з графіком.