Новини

Від: 02 березня 2018

1 березня на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №94 відбулося свято нагородження переможців міського природоохоронного конкурсу «Збережемо птаха – збережемо дерево – збережемо Землю». Традиційно, вже три роки поспіль, Довгинцівський район об’єднує навколо питань збереження орнітофауни, небайдужих, щирих, талановитих, турботливих дітей та дорослих, які не лише беруть участь у творчих екологічних конкурсах, а й активно проводять практичну роботу з охорони та збереження птахів взимку. За період проведення конкурсу учасниками його заходів стали понад дві тисячі дітей і підлітків.

Переможців заходу привітав член Всеукраїнського товариства охорони птахів, член журі цьогорічного міського конкурсу, вчитель біології Криворізького навчально-виховного комплексу №129 «Гімназія – ліцей академічного спрямування» Янчук Ігор Сергійович.

У міському природоохоронному конкурсі взяли участь учні та педагоги з 52 закладів загальної середньої, 7 закладів позашкільної та 8 закладів дошкільної освіти міста. Конкурс проходив за номінаціями: кращий вірш, оповідання, малюнок, поробка, листівка та фоторобота про зимуючих птахів, краща годівничка та краща розробка уроку й виховного заходу про зимуючих птахів.

Від Довгинцівського району участь у конкурсі взяли учні закладів загальної середньої освіти №88, 87, 90, 94, 65, 9, навчально- виховних комплексів №128, 81 та вихованці гуртків ЦДЮТ «Гармонія».

Нагородила переможців конкурсу і подякувала всім учасникам за активну практичну роботу Мотижинець Галина Михайлівна, головний спеціаліст управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради.