Триває публічне обговорення проєкту регуляторного акта – рішення міської ради «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу»

Від: 12 лютого 2024


УВАГА!

З 06.02.2024 триває публічне обговорення проєкту регуляторного акта  рішення міської ради «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу» та аналізу його регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції приймаються в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики з 06.02.2024 в місячний термін: відділом взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату міської ради і виконкому (поштова адреса: 50101. м. Кривий Ріг, пр. Металургів, 36Б, каб. 522, тел. (0564) 92-04-33, електронна адреса: [email protected]); управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пр. Металургів, 36Б. каб .420, тел.(0564) 94-74-41, електронна адреса: [email protected]).

З вказаним проєктом та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися на офіційних вебсторінках в мережі Інтернет:

- Криворізької міської ради та її виконавчого комітету https://kr.gov.ua/;

- виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: http://mtlrg-kr.gov.ua/, https://dlgr.gov.ua/, http://www.pokrovkr.gov.ua/, http://ing-org.gov.ua/, https://srvk.gov.ua/, http://tmvk.gov.ua/, http://vykonkom-tsmkr.gov.ua/.