Автошкола для осіб з інвалідністю

Від: 12 лютого 2024

Міністерство внутрішніх справ України реалізує флагманський проєкт «Автошколи для людей з інвалідністю».

У межах вказаного проєкту МВС створено цілісну та якісну державну послугу з навчання керування транспортним засобом осіб, які мають статус особи з інвалідністю, та отримання ними посвідчення водія.

У Кривому Розі навчання людей з інвалідністю на автомобілі з адаптивним ручним керуванням здійснює автошкола Донецького державного університету внутрішніх справ за адресою: вул. Співдружності, 92А.

Умови та вартість навчання, перелік документів для зарахування на навчання можна дізнатися за телефоном для довідок: (068) 393-10-10.

Для осіб з інвалідністю, в тому числі осіб з інвалідністю внаслідок нещасного випадку на виробництві, які згідно висновків облМСЕК, ЦМСЕК, КрМСЕК мають медичні показання для забезпечення автомобілем і відсутність протипоказань до керування ним та перебувають на обліку щодо забезпечення автомобілем з ручним керуванням, навчання водіння автомобіля в акредитованих закладах незалежно від форми власності та підпорядкування, які за результатами атестації отримали відповідний атестат, здійснюється за рахунок коштів Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.