Голова Довгинцівської районної в місті ради провів наради-семінари з головами квартальних та вуличних комітетів

Від: 14 березня 2023

14 березня 2023 року голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Ратінов провів наради-семінари з головами квартальних та вуличних комітетів територіальних комітетів «Залізничний» та №2.

Голова ради повідомив присутніх, що в місті повністю забезпечено роботу всієї критичної інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Вуличне освітлення та електротранспорт повністю працює. Тривають роботи з ремонту дороги вулиці Дніпровське шосе, яка з початку війни зазнала серйозного навантаження. Продовжується видача продуктових наборів від міста сім’ям криворіжців, які найбільше потребують допомоги. Незважаючи на всі труднощі військового стану, в районі тривають роботи з наведення ладу після зими – проводиться обрізка дерев, заходи з озеленення, благоустрій, інше.

Ігор Ратінов запропонував органам самоорганізації населення приєднатися до цієї роботи та своїх територіях.

Також були розглянуті актуальні питання щодо оновлених Правил благоустрою території міста Кривого Рогу.

Керівники органів самоорганізації населення звернулися до голови районної в місті ради з проблемними питаннями, що виникають в процесі роботи з мешканцями району та підприємствами – надавачами послуг.

Голова ради надав відповіді на запитання, доручив керівникам структурних підрозділів вирішити порушені питання мешканцями району в межах повноважень.