Відкриття чергових груп в закладах дошкільної освіти району

Від: 14 квітня 2023


17 квітня 2023 року в закладах дошкільної освіти №67, №72, №88 після довготривалої паузи розпочнуть роботу чергові групи за очною формою навчання для дітей Довгинцівського району віком від 4 до 6(7) років. Зарахування дітей до чергових груп відбувається відповідно до «Порядку комплектування чергових груп у комунальних закладах дошкільної освіти, структурних підрозділах (дошкільних) закладів загальної середньої освіти» (рішення виконкому Криворізької міської ради від 22.03.2023 №332).

В закладах облаштоване тимчасове укриття та створені всі умови для задоволення соціальних і освітніх потреб дошкільників.

Заклади дошкільної освіти радо відкривають двері для своїх вихованців. На малят чекають різноманітні активності, розвиваючі, творчі та фізкультурні заняття, заняття з логопедом; щотижнева фільмотека введе дітлахів у світ казки, коло зустрічей з псом Патроном та іншими цікавими персонажами. Підготовка дошкільників до навчання у школі буде веселою та захоплюючою, бо поряд будуть мудрі наставники.