Голова Довгинцівської районної в місті ради провів нараду-семінар з головами органів самоорганізації населення

Від: 15 березня 2023

15 березня 2023 року голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Ратінов провів нараду-семінар з головами органів самоорганізації населення територіального комітету №1.

Голова ради повідомив присутніх про те, що у зв’язку із повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України призупинено фінансування, або частково фінансуються заходи передбачені місцевими програмами, що фінансуються за рахунок районного у місті бюджету. Не реалізовуються, або частково реалізовуються бюджетні культурно-мистецькі, спортивні, молодіжні, з утримання об’єктів благоустрою території району Програми. Незважаючи на це, район та вся критична інфраструктура стабільно працюють, надаються всі медичні, освітні, транспортні та інші послуги. Продовжується видача продуктових наборів, тривають роботи з ремонту дороги вулиці Дніпровське шосе та благоустрою.

Керівники органів самоорганізації населення звернулися до голови районної в місті ради з проблемними питаннями, що виникають в процесі роботи з підприємствами – надавачами послуг.

Голова ради надав відповіді на запитання, доручив керівникам структурних підрозділів вирішити порушені мешканцями питання в межах повноважень.