17 вересня ми відзначили День усиновлення

Від: 18 вересня 2023


Усиновлення – це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах рідної, з усіма правами та обов’язками, як з боку дорослих, так і з боку дитини.

Діти – найдорожче багатство кожної людини. Заради їхнього щастя ми готові долати всі труднощі та перешкоди. В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

Сім’ї, приймаючи дитину в свої родини, даруючи їй любов, віру та надію на щасливе життя, заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Саме сім’я є тим середовищем, в якому дитина набуває життєво важливих знань, умінь, навичок, вчиться добру.

Головне завдання дорослих, захистити права кожної дитини, огорнути батьківською любов’ю, особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На території Довгинцівського району проживає 55 усиновлених дітей, 160 дітей, які виховуються в сім’ях опікунів та піклувальників, 54 дитини, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях; 12 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування перебувають в закладах інституційного догляду та потребують влаштування до сімейних форм виховання.

Щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників!

Дякуємо за Ваші великі серця, любов та душевне тепло, яке ви даруєте кожній дитині. Пишаємося нашими батьками, які виховують дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування, бажаємо всім миру, міцного здоров’я, мудрості, терпіння, злагоди та благополуччя.

Велика вдячність усім небайдужим до дитячої долі, за щасливі очі діточок, сповнені вдячності та сподівань на краще майбутнє у люблячій родині.

Візьміть дитину у родину!