Відбулося відкриття Міжнародного проєкту «Stem & School Day»

Від: 19 лютого 2024


За ініціативи Державного університету економіки і технологій в партнерстві з Aalto University (Фінляндія), за підтримки виконкому Довгинцівської районної в місті ради, фінансування компанії «РУДОМАЙН» відбулося відкриття Міжнародного проєкту «Stem & School Day».

Проєкт «Stem & School Day» спрямований на привернення уваги до науки і технологій учениць й учнів ліцеїв нашого міста, формування в них бажання і уміння вчитися.

Учасниками проєкту стали заклади загальної середньої освіти нашого району: Криворізький ліцей №24 Криворізької міської ради, Криворізький ліцей №81 Криворізької міської ради, Криворізький ліцей №129 Криворізької міської ради.

На відкритті проєкту, яке відбулося у хабі ДУЕТ учениці й учні ліцеїв отримали спеціальні робочі зошити з фізики та хімії, долучилися до цікавих наукових експериментів. На різних локаціях досліджували закони механіки, динаміки, аеродинаміки, електромеханіки, промислові металургійні процеси, проводили хімічні досліди.

Проєкт «Stem & School Day» буде реалізовуватися протягом чотирьох місяців на базі лабораторій Технологічного інституту ДУЕТ.