У рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» проведено захоплюючі естафети та показові виступи спортсменів

Від: 20 вересня 2023


«Активні парки» – це один із проєктів, що входить у загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Головна мета проєкту – зробити спорт доступним для всіх, як для жителів великих міст, так і маленьких населених пунктів.

Проєкт створений задля регулярного виконання навіть нескладних вправ, які посилюють роботу імунної системи, підвищують стійкість організму людини до несприятливих факторів зовнішнього середовища, в тому числі до вірусних захворювань. Як приємне доповнення, людина отримує профілактику травматизму, знижується вплив вікових змін на організм та формується активне довголіття.

19 вересня 2023 року у парку «Ювілейний» у рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» проведено захоплюючі естафети «Веселі старти» та показові виступи спортсменів.

У заході взяло участь понад 40 чоловік різних категорій громадян, у тому числі внутрішньо переміщені особи та особи з інвалідністю.