22 січня 2024 року до прийомної сім’ї та дитячих будинків сімейного типу було передано на спільне виховання та проживання семеро дітей

Від: 22 січня 2024


Сімейними формами виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є усиновлення, опіка, піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу. Бажання взяти на виховання дитину, народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих до чужого горя, душевно щедрих і готових до самопожертви людей.

22 січня 2024 року до прийомної сім’ї та дитячих будинків сімейного типу було передано на спільне виховання та проживання семеро малолітніх та неповнолітніх дітей, позбавлених батьківського піклування. А саме, відповідно до рішень виконкому Довгинцівської районної в місті ради було створено одну прийомну сім’ю, до якої влаштовано неповнолітню дитину, та шестеро дітей влаштовано на спільне проживання і виховання до вже функціонуючих дитячих будинків сімейного типу.

Діти, позбавлені батьківського піклування знайшли люблячих батьків, які мають змогу приділяти їм достатньо уваги, дарувати своє тепло та любов.

На території Довгинцівського району м. Кривого Рогу вже функціонує 7 прийомних сімей та 6 дитячих будинків сімейного типу та на теперішній час в них виховується 61 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування.