Законодавчі зміни щодо професійної адаптації ветеранів й ветеранок війни, членів їхніх сімей

Від: 22 липня 2024

інформуємо

09 липня 2024 року Кабінет Міністрів України ухвалив важливу постанову, необхідну для забезпечення професійної адаптації ветеранів й ветеранок війни, членів їхніх сімей, родин полеглих українських Захисників й Захисниць за кошти державного бюджету.

Уряд вніс зміни до постанов від 21 червня 2017 р. та № 432 і від 18 березня 2024 р. № 307, якими передбачив механізм використання бюджетних коштів на заходи з професійної адаптації ветеранів війни, членів їхніх сімей, родин полеглих воїнів, запровадив умову обов'язкового працевлаштування цих осіб після професійної адаптації, визначив категорії осіб, які отримуватимуть послугу із професійної адаптації в першочерговому порядку.

Для отримання більш детальної інформації щодо проходження професійного навчання і підвищення кваліфікації бажаючі ветерани та члени їх родин – мешканці Довгинцівського району - можуть звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому Довгинцівської районної в місті ради за адресою: Дніпровське шосе, буд.16, каб. 109.