25 червня 2023 року відзначимо День молодіжних та дитячих громадських організацій

Від: 23 червня 2023


Цей рік, як і минулий змінив плани багатьох, але робота наших лідерів районної спілки дитячого об’єднання «Первоцвіт» не на паузі.

Цьогоріч лідери Довгинцівського району проявили неймовірну наполегливість, організованість та стійкість.

Активна молодь тримає свій фронт: волонтерство, онлайн та офлайн зустрічі з цікавими людьми, серед яких і випускники спілки минулих років.

Обмін досвідом, опанування соціальних мереж, як головної платформи для реалізації власної думки та ідей з розвитку. Відеомонтаж та навички журналіста, командна робота та раціональний розподіл завдань - це все skills, які активно прокачавув кожен з лідерів. Не дивлячись на відстань під час онлайн роботи лідери районної спілки ДО «Первоцвіт» об’єднувались з кожним днем, створювали спільні чати за інтересами поза спілкою та обговорювали цікаві ідеї.

Діти доказали, що немає нічого неможливого, і навіть флешмоб вивчався в режимі онлайн. І така довгоочікувана офлайн зустріч у травні, у вигляді міського форуму «Мої мрії - мої дії» де креативність та творчість лідерів було не зупинити навіть в укритті, була не фіналом, а стартом роботи. Зустріч надихнула на активні дії, допомогла виявити найцікавіші напрямки діяльності на літній період, щоб вже в вересні зустрітись та планувати свій 2023/2024 навчальний, творчий, активний, лідерський рік.