Вихованці ДЮСШ №9 вибороли призові місця на чемпіонатах міста з боротьби самбо та дзюдо

Від: 24 квітня 2023


Спорт відіграє дуже важливу роль у житті кожної людини, допомагає у розумовій активності, часто розвиває лідерські якості, та й просто надає заряд позитивних емоцій. У ці весняні вихідні дні юні спортсмени комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №9» поповнили колекцію нагород району та міста з різних видів спорту.

22 квітня 2023 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №6» відбувся чемпіонат міста з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 2011-2012 року народження.

Вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №9» Довгинцівського району брали участь у чемпіонаті та вибороли: І місця - три вихованці, ІІ місця - п’ять і ІІІ місця - чотири вихованці.

Також 22 квітня 2023 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №9» відбувся чемпіонат міста з дзюдо серед юнаків та дівчат 2003-2004 року народження, 2008-2010 року народження. У змаганнях брало участь 70 спортсменів.

Приємно зазначити, що вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №9» показали чудові результати: одинадцять перших місць, вісім других, дванадцять третіх та вибороли перше командне місце у чемпіонаті.

Вітаємо наших юних спортсменів, їх батьків й тренерів, та бажаємо нових перемог.