25 липня 2023 року в приміщенні виконкому Довгинцівської районної в місті ради проведено Воркшоп (семінар) з питання залучення позабюджетних інвестицій для впровадження проєктів відновлення та соціально-економічного розвитку міста

Від: 26 липня 2023

У заході взяли участь більше 60 представників малого та середнього підприємництва, а також зацікавлені мешканці району, які мають бажання створити або розвивати свій власний бізнес.

Спікерами заходу обговорювалися умови участі в грантових програмах від українських та міжнародних організацій на розвиток малого та середнього бізнесу, а також надавались роз'яснення щодо вимог до заповнення заявок та формування бізнес-планів для участі у різноманітних грантових програмах.

На сьогоднішній день 50 суб’єктів господарювання нашого міста завдяки підтримці фахівців виконкому Довгинцівської районної в місті ради подали заявку на участь у грантових програмах з державної підтримки бізнесу єРобота, 17 з яких отримали грант на власну справу у 2023 році на загальну суму близько 4 млн. грн.

Завдяки отриманим коштам суб’єктами господарювання планується створення близько 32 нових робочих місць, на теперішній час працевлаштовано 8 осіб.
Разом до перемоги!

Для отримання консультації Ви можете звернутися до виконкому Довгинцівської районної в місті ради за адресою : вул. Дніпровське шосе, 11, відділ економіки та промисловості каб. 111, відділ розвитку підприємництва каб. 110 або за телефоном: 068-907-09-88 (з понеділка по п’ятницю з 8 до 16:30).