Відбулось засідання районної комісії з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до державного та місцевого бюджетів

Від: 27 квітня 2023

27.04.2023 у приміщенні виконкому Довгинцівської районної в місті Кривий Ріг ради відбулось засідання районної комісії з координації дій щодо забезпечення податкових та інших надходжень до державного та місцевого бюджетів і погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат.

На засіданні обговорювались питання погашення податкової заборгованості до місцевих бюджетів, заборгованості за всіма видами платежів, які адмініструє Пенсійний фонд України та заборгованості із заробітної плати. Було проінформовано про проведену роботу та її результати щодо скорочення податкової заборгованості та перспективи роботи щодо скорочення заборгованості по всім напрямкам.

Заслухано 6 боржників – суб’єктів господарювання району, яким надано рекомендації звернутись до Головного управління Державної податкової служби України в Дніпропетровській області та в найкоротший термін погасити заборгованість до бюджету, надано відповідні доручення членам комісії для вжиття заходів щодо скорочення боргових зобов’язань за всіма напрямками.