У Криворізькому ліцеї №81 відбулось відкриття меморіальних дощок

Від: 28 травня 2024


Гірко, образливо і сумно на душі... Від нас ідуть кращі із кращих. Сьогодні, 28 травня 2024 року, у Криворізькому ліцеї №81 Криворізької міської ради відбулось відкриття меморіальних дощок, встановлених на честь полеглих у війні росії проти України випускників навчального закладу, відважних воїнів, справжніх героїв, Віктора Михайличенка та Олексія Шевельова.

До лав ЗСУ Віктора Михайличенка призвали у травні 2023-го. Був сапером. Потім морським піхотинцем, штурмовиком.

Пів року нашого земляка шукали рідні та друзі, адже він зник безвісти ще у серпні минулого року. Надії на краще не справдилися – його життя забрав пекельний бій на Донеччині. Нагороджений відзнакою «35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала М.Остроградського. За штурм», нагрудним знаком «За заслуги перед містом» III ступеня (посмертно).

Олексій Шевельов на фронті з березня 2022-го. Служив старшим стрільцем-оператором механізованого відділення, боронив Україну мужньо та завзято. Окупанти відібрали життя воїна поблизу населеного пункту Водяне на Донеччині 7 січня 2024 року. Нагороджений нагрудним знаком «За заслуги перед містом» III ступеня (посмертно).

Віктор Михайличенко та Олексій Шевельов зробили все для того, аби наблизити Перемогу, щоб підростаючі і прийдешні покоління жили, працювали, навчались, творили та розвивались у квітучій, мирній, незалежній Україні.

Вічна пам’ять Героям!

Відкриття меморіальних дощок

Відкриття меморіальних дощок

Відкриття меморіальних дощок

Відкриття меморіальних дощок

Відкриття меморіальних дощок

Відкриття меморіальних дощок