Продовжується планомірна робота щодо встановлення контейнерних систем у нашому місті

Від: 28 вересня 2023


Виконкомом Довгинцівської районної в місті ради у співпраці з Департаментом розвитку інфраструктури міста продовжується планомірна робота щодо встановлення контейнерних систем у нашому місті.

По вулиці Промисловій встановлено контейнерні системи біля будинку №10 та між будинками №2 та №4.

Дякуємо ТОВ «Весташляхбуд», ТОВ «Екоспецтранс» за проведені будівельні роботи та роботи з благоустрою нових контейнерних майданчиків.

Шановні мешканці нашого району і міста!

Однією з важливих складових культури є культура викидання сміття!

1. Не викидати сміття біля майданчика та повз спеціалізовані контейнери.

2. Гілки, листя, траву та інші органічні відходи потрібно викидати, безпосередньо, в контейнер для збору твердих побутових відходів.

3. Якщо гілки, бур’ян чи інші подібні відходи мають довжину більшу за 50 см. то їх потрібно перед викиданням до контейнера подрібнити.

4. При повному заповнюванні контейнерів, коли немає можливості викинути гілки та подібне, потрібно дочекатись, коли спецмашина вивантажить сміття з контейнерів, а потім вже викидати.

! Крім того, сміття з категорії «будівельне», а саме:

   залишки цегли, бетону, шиферу, лінолеуму, кахельної плитки тощо викидати суворо заборонено, як в контейнери для збору твердих побутових відходів, так і поруч з майданчиком твердих побутових відходів.

Будівельне сміття вивозиться до полігону твердих побутових відходів власноруч або за попередньо оплаченим замовленням власником цих відходів з помешкання де воно знаходиться з залученням спеціалізованої техніки підприємства.

Будьте свідомими, ніхто не зробить наше місто чистим окрім нас!