Вітаємо випускників та педагогічні колективи ліцеїв Довгинцівського району!

Від: 30 червня 2023


Сьогодні, 30 червня 2023 року, випускники ліцеїв Довгинцівського району отримують свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Це – 360 учнів та учениць, які попри виклики воєнного часу – повітряні тривоги, блекаути, дистанційне навчання – досягли високих показників у навчанні і цим засвідчили незламність молодого покоління.

Найкращі 36 випускників які відмінно навчалися, були призерами й переможцями учнівських олімпіад, конкурсів, турнірів, Малої академії наук отримали золоті й срібні медалі за свою невтомну одинадцятирічну працю.

Саме в цей час пишеться історія нового світу, новітня сторінка героїчної боротьби нашого народу, котрий хоче щасливо жити на рідній землі, розбудовувати свою державу, будувати демократію, мати свободу. Сьогоднішні випускники, вчорашні діти, стали не на свої роки дорослими і мужніми, показали всю міць українського характеру.

Бажаємо випускникам вдалого старту, успіхів у здійсненні мрій та задумів. Нехай у вас буде багато перемог, щастя, радості, добра. А всі ті знання і навички, які ви отримали в ліцеї, стануть міцним фундаментом для подальших звершень у мирній та вільній Україні!